[spoiler show=”Lõhesteigid jahutatud spetsifikatsioon “]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Lõhesteigid jahutatud (Salmo salar)
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EET10EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud lõhe (Salmo Salar) – kasvatatud Norra kalakasvatus
Toorme kirjeldus: Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Kalal eemaldatakse pea ja saba osa, seejärel lõigatakse kala risti lõikes seibid. Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – roosast tumepunaseni, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Mikrobioloogilised näitajad: Listeria monocytogenes – negatiivne 25 g
100 g toodet sisaldab: 856 kj 204 kcal ,valgud 19,9g, rasvad 14,8 g, millest külastunud rasvhapped 3 d(g), Süsivesikud 2,5 g, polüküllastamata rasvhapped 3.4 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on pakendatud vahtpolüsterool kasti kaetult jääga. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga. Toote kõlblik kuni 0+4 C alates tootmisest kuni 10 ööpäeva. Toote kõlblik kuni ei tohi ületada tooraine kõlblik kuni.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril 0 kuni +4 C. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma vahemikku 0 kuni +4° C. Toote säilitamistemperatuur on 0 kuni +4° C ning säilimisaeg etteantud temperatuurivahemikus transpordipakendis ei tohi ületada tooraine säilivusaega.
Toote säilivusaeg transpordipakendist välja võetuna ei tohi ületada 48 tundi.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjants
[/spoiler]
[spoiler show=”Lõhesteigid külmutatud, spetsifikatsioon “]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Lõhesteigid külmutatud (Salmo salar)
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EET10EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud lõhe (Salmo Salar) – kasvatatud Norra kalakasvatuses.
oorme kirjeldus: Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Kalal eemaldatakse pea ja saba osa, seejärel lõigatakse kala risti lõikes seibid. Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Toote sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – roosast tumepunaseni, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal | n | c |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
5 | 3 |
Coli-laadsed bakterid | 103 | ||
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
5 | 3 |
Clostridium perfringens | 10 | ||
Rühm 4 | 0 | ||
Listeria monocytogenes | 0 |
Tabel 2. Jahutatud kalatoodete mikrobioloogilised näitajad
100 g toodet sisaldab: 856 kj 204 kcal ,valgud 19,9g, rasvad 14,8 g, millest külastunud rasvhapped 3 d(g), Süsivesikud 2,5 g, polüküllastamata rasvhapped 3.4 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on pakendatud kartong kasti. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril -18 C või alla. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma -18 C või alla . Toote säilitamistemperatuur -18 C või alla. Toote kõlblik kuni alates valmistamisest 12 kuud.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjants
[/spoiler]
[spoiler show=”Lõhefilee jahutatud spetsifikatsioon “]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Lõhefilee jahutatud (Salmo salar)
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EET10EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud lõhe (Salmo Salar) – kasvatatud Norra kalakasvatus
Toorme kirjeldus: Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Filee valmistamiseks tehakse lõige paralleelselt piki kala selgroogu. Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Toote sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – roosast tumepunaseni, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal | n | c |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
5 | 3 |
Coli-laadsed bakterid | 103 | ||
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
5 | 3 |
Clostridium perfringens | 10 | ||
Rühm 4 | 0 | ||
Listeria monocytogenes | 0 |
Tabel 2. Jahutatud kalatoodete mikrobioloogilised näitajad
100 g toodet sisaldab: 856 kj 204 kcal ,valgud 19,9g, rasvad 14,8 g, millest külastunud rasvhapped 3 d(g), Süsivesikud 2,5 g, polüküllastamata rasvhapped 3.4 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on pakendatud vahtpolüsterool kasti kaetult jääga. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga. Toote kõlblik kuni 0+4 C alates tootmisest kuni 10 ööpäeva. Toote kõlblik kuni ei tohi ületada tooraine kõlblik kuni.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril 0 kuni +4 C. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma vahemikku 0 kuni +4° C. Toote säilitamistemperatuur on 0 kuni +4° C ning säilimisaeg etteantud temperatuurivahemikus transpordipakendis ei tohi ületada tooraine säilivusaega.
Toote säilivusaeg transpordipakendist välja võetuna ei tohi ületada 48 tundi.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjants
[/spoiler]
[spoiler show=”Lõhefilee külmutatud spetsifikatsioon “]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Lõhefilee külmutatud (Salmo salar)
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EET10EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud lõhe (Salmo Salar) – kasvatatud Norra kalakasvatus
Toorme kirjeldus: Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Filee valmistamiseks tehakse lõige paralleelselt piki kala selgroogu. Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Toote sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – roosast tumepunaseni, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal | n | c |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
5 | 3 |
Coli-laadsed bakterid | 103 | ||
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
5 | 3 |
Clostridium perfringens | 10 | ||
Rühm 4 | 0 | ||
Listeria monocytogenes | 0 |
Tabel 2. Jahutatud kalatoodete mikrobioloogilised näitajad
100 g toodet sisaldab: 856 kj 204 kcal ,valgud 19,9g, rasvad 14,8 g, millest külastunud rasvhapped 3 d(g), Süsivesikud 2,5 g, polüküllastamata rasvhapped 3.4 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on vaakumis ja pakendatud kartong kasti. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril -18 C või alla. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma -18 C või alla . Toote säilitamistemperatuur -18 C või alla. Toote kõlblik kuni valmistamisest 12 kuud.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjants
[/spoiler]
[spoiler show=”Lõhefilee jahutatud spetsifikatsioon “]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Lõhefilee jahutatud (Salmo salar)
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EET10EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud lõhe (Salmo Salar) – kasvatatud Norra kalakasvatus
Toorme kirjeldus: Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Filee valmistamiseks tehakse lõige paralleelselt piki kala selgroogu. Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Toote sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – roosast tumepunaseni, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal | n | c |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
5 | 3 |
Coli-laadsed bakterid | 103 | ||
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
5 | 3 |
Clostridium perfringens | 10 | ||
Rühm 4 | 0 | ||
Listeria monocytogenes | 0 |
Tabel 2. Jahutatud kalatoodete mikrobioloogilised näitajad
100 g toodet sisaldab: 856 kj 204 kcal ,valgud 19,9g, rasvad 14,8 g, millest külastunud rasvhapped 3 d(g), Süsivesikud 2,5 g, polüküllastamata rasvhapped 3.4 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on pakendatud vahtpolüsterool kasti kaetult jääga. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga. Toote kõlblik kuni 0+4 C alates tootmisest kuni 10 ööpäeva. Toote kõlblik kuni ei tohi ületada tooraine kõlblik kuni.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril 0 kuni +4 C. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma vahemikku 0 kuni +4° C. Toote säilitamistemperatuur on 0 kuni +4° C ning säilimisaeg etteantud temperatuurivahemikus transpordipakendis ei tohi ületada tooraine säilivusaega.
Toote säilivusaeg transpordipakendist välja võetuna ei tohi ületada 48 tundi.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjants
[/spoiler]
[spoiler show=”Lõhefilee külmutatud spetsifikatsioon “]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Lõhefilee külmutatud (Salmo salar)
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EET10EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud lõhe (Salmo Salar) – kasvatatud Norra kalakasvatus
Toorme kirjeldus: Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Filee valmistamiseks tehakse lõige paralleelselt piki kala selgroogu. Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Toote sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – roosast tumepunaseni, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal | n | c |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
5 | 3 |
Coli-laadsed bakterid | 103 | ||
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
5 | 3 |
Clostridium perfringens | 10 | ||
Rühm 4 | 0 | ||
Listeria monocytogenes | 0 |
Tabel 2. Jahutatud kalatoodete mikrobioloogilised näitajad
100 g toodet sisaldab: 856 kj 204 kcal ,valgud 19,9g, rasvad 14,8 g, millest külastunud rasvhapped 3 d(g), Süsivesikud 2,5 g, polüküllastamata rasvhapped 3.4 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on vaakumis ja pakendatud kartong kasti. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril -18 C või alla. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma -18 C või alla . Toote säilitamistemperatuur -18 C või alla. Toote kõlblik kuni valmistamisest 12 kuud.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjants
[/spoiler]
[spoiler show=”Lõhefilee jahutatud spetsifikatsioon “]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Lõhefilee jahutatud (Salmo salar)
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EET10EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud lõhe (Salmo Salar) – kasvatatud Norra kalakasvatus
Toorme kirjeldus: Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Filee valmistamiseks tehakse lõige paralleelselt piki kala selgroogu. Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Toote sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – roosast tumepunaseni, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal | n | c |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
5 | 3 |
Coli-laadsed bakterid | 103 | ||
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
5 | 3 |
Clostridium perfringens | 10 | ||
Rühm 4 | 0 | ||
Listeria monocytogenes | 0 |
Tabel 2. Jahutatud kalatoodete mikrobioloogilised näitajad
100 g toodet sisaldab: 856 kj 204 kcal ,valgud 19,9g, rasvad 14,8 g, millest külastunud rasvhapped 3 d(g), Süsivesikud 2,5 g, polüküllastamata rasvhapped 3.4 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on pakendatud vahtpolüsterool kasti kaetult jääga. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga. Toote kõlblik kuni 0+4 C alates tootmisest kuni 10 ööpäeva. Toote kõlblik kuni ei tohi ületada tooraine kõlblik kuni.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril 0 kuni +4 C. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma vahemikku 0 kuni +4° C. Toote säilitamistemperatuur on 0 kuni +4° C ning säilimisaeg etteantud temperatuurivahemikus transpordipakendis ei tohi ületada tooraine säilivusaega.
Toote säilivusaeg transpordipakendist välja võetuna ei tohi ületada 48 tundi.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjants
[/spoiler]
[spoiler show=”Lõhefilee külmutatud spetsifikatsioon “]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Lõhefilee külmutatud (Salmo salar)
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EET10EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud lõhe (Salmo Salar) – kasvatatud Norra kalakasvatus
Toorme kirjeldus: Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Filee valmistamiseks tehakse lõige paralleelselt piki kala selgroogu. Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Toote sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – roosast tumepunaseni, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal | n | c |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
5 | 3 |
Coli-laadsed bakterid | 103 | ||
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
5 | 3 |
Clostridium perfringens | 10 | ||
Rühm 4 | 0 | ||
Listeria monocytogenes | 0 |
Tabel 2. Jahutatud kalatoodete mikrobioloogilised näitajad
100 g toodet sisaldab: 856 kj 204 kcal ,valgud 19,9g, rasvad 14,8 g, millest külastunud rasvhapped 3 d(g), Süsivesikud 2,5 g, polüküllastamata rasvhapped 3.4 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on vaakumis ja pakendatud kartong kasti. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril -18 C või alla. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma -18 C või alla . Toote säilitamistemperatuur -18 C või alla. Toote kõlblik kuni valmistamisest 12 kuud.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjants
[/spoiler]
[spoiler show=”Vikerforellifilee jahutatud spetsifikatsioon”]
Toidu Tehniline Kirjeldus
Toidu nimetus: Vikerforellifilee jahutatud (Oncorhynchus mykiss )
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EET10EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud Vikerforell (Oncorhynchus mykiss ) – kasvatatud Soome kalakasvatuses.
Toorme kirjeldus: Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Filee valmistamiseks tehakse lõige paralleelselt piki kala selgroogu. Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Toote kirjeldus: Toode ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Selgroog, suured rinnaluud puuduvad.
Sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – roosast tumepunaseni, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal | n | c |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
5 | 3 |
Coli-laadsed bakterid | 103 | ||
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
5 | 3 |
Clostridium perfringens | 10 | ||
Rühm 4 | 0 | ||
Listeria monocytogenes | 0 |
Tabel 2. Jahutatud kalatoodete mikrobioloogilised näitajad
100 g toodet sisaldab 526 kj 168 kcal ,valgud 19,8 g, rasvad 7.4 g, millest küllastunud rasvhapped 1.8 d(g), Süsivesikud 0 g, polüküllastamata rasvhapped 1.3 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on pakendatud vahtpolüsterool kasti kaetult jääga. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga. Toote kõlblik kuni 0+4 C alates tootmisest kuni 10 ööpäeva. Toote kõlblik kuni ei tohi ületada tooraine kõlblik kuni.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril 0 kuni +4 C. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma vahemikku 0 kuni +4° C. Toote säilitamistemperatuur on 0 kuni +4° C ning säilimisaeg etteantud temperatuurivahemikus transpordipakendis ei tohi ületada tooraine säilivusaega.
Toote säilivusaeg transpordipakendist välja võetuna ei tohi ületada 48 tundi.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjants
[/spoiler]
[spoiler show=”Vikerforellifilee külmutatud spetsifikatsioon”]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Vikerforellifilee külmutatud (Oncorhynchus mykiss )
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EET10EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud Vikerforell (Oncorhynchus mykiss ) – kasvatatud Soome kalakasvatuses.
Toorme kirjeldus: Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Filee valmistamiseks tehakse lõige paralleelselt piki kala selgroogu.Toode on vaakumpakendis ja märgistatud nii kaalu kui kõlblik kuni kuupäevaga. Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Toote kirjeldus: Toode ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Selgroog, suured rinnaluud peavad olema eemaldatud.
Sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – roosast tumepunaseni, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal | n | c |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
5 | 3 |
Coli-laadsed bakterid | 103 | ||
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
5 | 3 |
Clostridium perfringens | 10 | ||
Rühm 4 | 0 | ||
Listeria monocytogenes | 0 |
Tabel 2. Jahutatud kalatoodete mikrobioloogilised näitajad
100 g toodet sisaldab: 526 kj 168 kcal ,valgud 19,8 g, rasvad 7.4 g, millest küllastunud rasvhapped 1.8 d(g), Süsivesikud 0 g, polüküllastamata rasvhapped 1.3 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on vaakumis ja pakendatud kartong kasti. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril -18 C või alla. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma -18 C või alla . Toote säilitamistemperatuur -18 C või alla. Toote kõlblik kuni valmistamisest 12 kuud.
.Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjants
[spoiler show=”Lõhefilee viilutatud soolatud tilliga jahutatud spetsifikatsioon “]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Lõhefilee viilutatud soolatud tilliga jahutatud (Salmo salar)
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EE T10 EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud lõhe (Salmo Salar) – kasvatatud Norra kalakasvatus
Toorme kirjeldus: Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Soolalõhefilee valmistamiseks soolatakse max 3,5 %, lõhefilee, till, eemaldatakse nahk, viilutatakse ja pakendatakse vaakum pakendisse. Tootmine vastab HACCAP kontrollsüsteemile. Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – roosast tumepunaseni, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane soolatud tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal | n | c |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
5 | 3 |
Coli-laadsed bakterid | 103 | ||
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
5 | 3 |
Clostridium perfringens | 10 | ||
Rühm 4 | 0 | ||
Listeria monocytogenes | 0 |
Tabel 2. Jahutatud kalatoodete mikrobioloogilised näitajad
Katseprotokoll nr TL1502315-BT läbi viidud Veterinaar- ja Toidulaboratooriumi.
100 g toodet sisaldab: 856 kj 204 kcal ,valgud 19,9g, rasvad 14,8 g, millest külastunud rasvhapped 3 d(g), Süsivesikud 2,5 g, polüküllastamata rasvhapped 3.4 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on pakendatud vaakumpakendisse vahtpolüsterool kasti. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril 0 kuni +4 C. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma vahemikku 0 kuni +4° C. Toote säilitamistemperatuur on 0 kuni +4° C. Toote säilivusaeg tootmisest vaakumpakendis temperatuuril 0+4 C 14 ööpäeva avatuna temperatuuril 0+4 C 120 tundi.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjnats
[/spoiler]
[spoiler show=”Lõhefilee viilutatud soolatud tilliga külmutatud spetsifikatsioon”]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Lõhefilee viilutatud soolatud tilliga külmutatud (Salmo salar)
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EE T10 EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud lõhe (Salmo Salar) – kasvatatud Norra kalakasvatus
Toorme kirjeldus: Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Soolalõhefilee valmistamiseks soolatakse max 3,5 %, lõhefilee, till, eemaldatakse nahk, viilutatakse ja pakendatakse vaakum pakendisse. Tootmine vastab HACCAP kontrollsüsteemile. Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Toote sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – roosast tumepunaseni, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane soolatud tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Bakterite üldarv | 106 | ||
Coli-laadsed bakterid | 103 | ||
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
5 | 3 |
Listeria monocytogenes | 5 | 0 | |
Sulfitit redutseerivad klostriidid(14) | 102 | ||
Rühm 4 | 0 |
Katseprotokoll nr TL1502315-BT läbi viidud Veterinaar- ja Toidulaboratooriumi.
100 g toodet sisaldab: 856 kj 204 kcal ,valgud 19,9g, rasvad 14,8 g, millest küllastunud rasvhapped 3 d(g), Süsivesikud 2,5 g, polüküllastamata rasvhapped 3.4 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on pakendatud vaakumpakendisse papp kasti. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril -18 C või alla selle. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma -18C või alla selle. Toote säilitamise temperatuur -18 C või alla selle. Toote säilivusaeg tootmisest vaakumpakendis temperatuuril -18 C või alla selle 360 päeva , sulatatuna 0+4 C juures 14 ööpäeva ,vaakumpakendist avatuna temperatuuril 0+4 C 120 tundi.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjnats
[/spoiler]
[spoiler show=”Lõhefilee viilutatud soolatud jahutatud spetsifikatsioon”]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Lõhefilee viilutatud soolatud jahutatud (Salmo salar)
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EE T10 EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud lõhe (Salmo Salar) – kasvatatud Norra kalakasvatus
Toorme kirjeldus: Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Soolalõhefilee valmistamiseks soolatakse max 3,5 %, lõhefilee, eemaldatakse nahk, viilutatakse ja pakendatakse vaakum pakendisse. Tootmine vastab HACCAP kontrollsüsteemile. Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – roosast tumepunaseni, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane soolatud tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal | n | c |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
5 | 3 |
Coli-laadsed bakterid | 103 | ||
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
5 | 3 |
Clostridium perfringens | 10 | ||
Rühm 4 | 0 | ||
Listeria monocytogenes | 0 |
Tabel 2. Jahutatud kalatoodete mikrobioloogilised näitajad
Katseprotokoll nr TL1502315-BT läbi viidud Veterinaar- ja Toidulaboratooriumi.
100 g toodet sisaldab: 856 kj 204 kcal ,valgud 19,9g, rasvad 14,8 g, millest külastunud rasvhapped 3 d(g), Süsivesikud 2,5 g, polüküllastamata rasvhapped 3.4 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on pakendatud vaakumpakendisse vahtpolüsterool kasti. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril 0 kuni +4 C. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma vahemikku 0 kuni +4° C. Toote säilitamistemperatuur on 0 kuni +4° C. Toote säilivusaeg tootmisest vaakumpakendis temperatuuril 0+4 C 14 ööpäeva avatuna temperatuuril 0+4 C 120 tundi.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjnats
[/spoiler]
[spoiler show=”Lõhefilee viilutatud soolatud külmutatud spetsifikatsioon”]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Lõhefilee viilutatud soolatud külmutatud (Salmo salar)
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EE T10 EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud lõhe (Salmo Salar) – kasvatatud Norra kalakasvatus
Toorme kirjeldus: Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Soolalõhefilee valmistamiseks soolatakse max 3,5 %, lõhefilee, eemaldatakse nahk, viilutatakse ja pakendatakse vaakum pakendisse. Tootmine vastab HACCAP kontrollsüsteemile. Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Toote sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – roosast tumepunaseni, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane soolatud tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Bakterite üldarv | 106 | ||
Coli-laadsed bakterid | 103 | ||
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
5 | 3 |
Listeria monocytogenes | 5 | 0 | |
Sulfitit redutseerivad klostriidid(14) | 102 | ||
Rühm 4 | 0 |
Katseprotokoll nr TL1502315-BT läbi viidud Veterinaar- ja Toidulaboratooriumi.
100 g toodet sisaldab: 856 kj 204 kcal ,valgud 19,9g, rasvad 14,8 g, millest küllastunud rasvhapped 3 d(g), Süsivesikud 2,5 g, polüküllastamata rasvhapped 3.4 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on pakendatud vaakumpakendisse papp kasti. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril -18 C või alla selle. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma -18C või alla selle. Toote säilitamise temperatuur -18 C või alla selle. Toote säilivusaeg tootmisest vaakumpakendis temperatuuril -18 C või alla selle 360 päeva , sulatatuna 0+4 C juures 14 ööpäeva ,vaakumpakendist avatuna temperatuuril 0+4 C 120 tundi.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjnats
[/spoiler]
[spoiler show=”Külmsuitsu lõhefilee viilutatud jahutatud spetsifikatsioon”]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Külmsuitsu lõhefilee viilutatud jahutatud (Salmo salar)
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EE T10 EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud lõhe (Salmo Salar) – kasvatatud Norra kalakasvatus
Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Külmsuitsu lõhefilee valmistamiseks lõhe fileeritakse, filee suitsutatakse, eemaldatakse nahk, viilutatakse ja pakendatakse vaakum pakendisse.Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Valmistoote sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – hele pruunikas, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane suitsutatud tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle tootmispäeval | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal | n | c |
Bakterite üldarv | 103 | |||
Coli-laadsed bakterid | 0 | |||
Staphylococcus aureus | 0 | |||
Listeria monocytogenes | 0 | 0 | 0 | |
Rühm 4 | 0 |
Informatsioon tarbijale
100 g toodet sisaldab: 856 kj 204 kcal ,valgud 19,9g, rasvad 14,8 g, millest külastunud rasvhapped 3 d(g), Süsivesikud 2,5 g, polüküllastamata rasvhapped 3.4 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on pakendatud vaakumpakendisse vahtpolüsterool kasti. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril 0 kuni +4 C. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma vahemikku 0 kuni +4° C. Toote säilitamistemperatuur on 0 kuni +4° C. Toote säilivusaeg tootmisest vaakumpakendis temperatuuril 0+4 C 14 ööpäeva avatuna temperatuuril 0+4 C 120 tundi.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjnats
[/spoiler]
[spoiler show=”Külmsuitsu lõhefilee viilutatud külmutatud spetsifikatsioon”]
Toidu tehniline kirjeldus
Toidu nimetus: Külmsuitsu lõhefilee viilutatud külmutatud (Salmo salar)
Tootja: Dtrim Grupp OÜ, Kriidi tn 3 Tallinn, tunnustamise number EE T10 EÜ.
Tooraine: Jahutatud roogitud lõhe (Salmo Salar) – kasvatatud Norra kalakasvatus
Toore ei tohi sisaldada mehaanilisi vigastusi. Toorme lõhn, värvus ja konsistens peavad olema kõrvalekalleteta.
Tooraine nõuetele vastavust kontrollitakse organolpetilise kontrolliga toorme vastuvõtul. Tooraine mikrobioloogilist nõuetekohasust kontrollitakse 2 korda aastas ning tooraine mikrobioloogilised näitajad 25g kohta peavad vastama Tabelis1 välja toodud näitajatele.
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal |
Bakterite üldarv | m = 5×105 M = 107 |
Coli-laadsed bakterid | 103 |
Staphylococcus aureus | m =102 M =103 |
Clostridium perfringens | 10 |
Rühm 4 | 0 |
Tabel 1 Värske, jahutatud kala mikrobioloogilised näitajad
Tehnoloogia kirjeldus: Külmsuitsu lõhefilee valmistamiseks lõhe fileeritakse, filee suitsutatakse, eemaldatakse nahk, viilutatakse ja pakendatakse vaakum pakendisse.Toodete nõuetekohastust kontrollitakse enesekontrolliplaanis kehtestatud korrale ning fikseeritakse seirelehtedes.
Valmistoote sensoorsed näitajad: Lõhn – neutraalne, omane tootele
Värv – hele pruunikas, omane tootele
Maitse – ilma kõrvalmaitseta, omane suitsutatud tootele
Konsistents – liha vetruv ja tihke
Valmistoote mikrobioloogilised näitajad 25g kohta:
Uuritav mikroorganism või mikroorganismide grupp | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle tootmispäeval | Mikroorganismide suurimad lubatud sisaldused toidus selle realiseerimise ja tarvitamise või minimaalse säilimisaja lõpptähtajal | n | c |
Bakterite üldarv | 103 | |||
Coli-laadsed bakterid | 0 | |||
Staphylococcus aureus | 0 | |||
Listeria monocytogenes | 0 | 0 | 0 | |
Rühm 4 | 0 |
Informatsioon tarbijale
100 g toodet sisaldab: 856 kj 204 kcal ,valgud 19,9g, rasvad 14,8 g, millest külastunud rasvhapped 3 d(g), Süsivesikud 2,5 g, polüküllastamata rasvhapped 3.4 d(g)
Pakendamine ja märgistamine: Toode on pakendatud vaakumpakendisse vahtpolüsterool kasti. Pakend märgistatakse „kõlblik kuni“ kuupäevaga.
Veo- ja säilitamistingimused: Toote vedu peab toimuma keskkonnatemperatuuril -18°C. Toote sisetemperatuur transpordi ajal peab jääma -18°C. Toote säilitamistemperatuur on -18° C või alla. Toote kõlblik kuni valmistamisest 12 kuud.
Vastutav isik: 16.03.2020
Sarkis Širvanjnats
[/spoiler]